Foto
Verzendkosten: Nederland ( tarieven per 1-1-2015)

U kunt bij ons kiezen uit 2 verschillende mogelijkheden van verzenden/afhalen: Via postNL, of afhalen. Hieronder zijn deze kort uitgelegd en toegelicht:
Wanneer u uw bestelling geplaatst hebt en u kiest voor postNL  ziet u automatisch wat de verzendkosten zullen zijn. Hierin wordt onderscheidt gemaakt in brievenbus post of pakket post.

Indien mogelijk versturen we via een brievenbus pakket. Standaard staan alle artikelen ingesteld alszijnde verzending als pakketpost. Met uitzondering van de hotfix steentjes. Mocht blijken dat de bestelde artikelen toch als brievenbus pakket verstuurt kan worden, zal dit natuurlijk in mindering worden gebracht op de factuur.
 
Kosten van brievenbus pakket:
 
  
T/m 750
gram:
€ 4,14
Boven 750
gram:
Pakketpost € 6,75
 
 * Toeslag verzekering : op aanvraag
 
Kosten van pakket post:
 
* Via PostNL betaalt u voor uw pakketje tot 30 kg. onverzekerd € 6,75. 
 
* Toeslag verzekering  € 1,00 voor pakketpost. Voor brievenbuspost gelden andere tarieven.

* Wij adviseren U de bestelling  verzekerd te verzenden. Indien U gebruik wenst te maken van de verzekering, kan dit worden aangegeven tijdens de bestelprocedure.

* Bij bestellingen boven € 75,-- die compleet geleverd kunnen worden bereken wij geen bezorgkosten. Mocht een order niet compleet geleverd kunnen worden. Word er altijd voor verzending contact met U opgenomen over een uiterlijke leverdatum. Wij zullen altijd trachten de zendingen compleet te versturen. Als U er voor kiest om de order in meerdere zendingen te ontvangen zijn wij genoodzaak de verzendkosten voor de volgende leveringen wel aan U door te berekenen.

 
PostNL zal u bestelling vanaf de verzenddatum meestal de volgende dag bij u bezorgen.
 
 Verzendkosten: Belgie

* Bij bestelling wordt standaard een tarief van € 11,50 geselecteerd.
Gaarne voor het plaatsen van een bestelling, eerst contact met ons opnemen, zodat we de werkelijk kosten kunnen doorgeven.
* Bij bestellingen boven € 250,-- worden geen bezorgkosten berekend.
* Uw pakket is verzekerd tot een bedrag van € 500,--
 
Afhalen:
 
Verder is er de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak af te halen. Dit is natuurlijk gratis. Het is niet mogelijk om contant of via pin te betalen bij afhalen. De betaling kan worden gedaan via een vooruit betaling op ons rekening nummer, of via IDEAL.
Nadat de betaling bij ons ontvangen is, zullen we contact met U opnemen om een afspraak te maken voor het afhalen van de artikelen.

Kleine Wensen

T: 06 2946 2594
E: info@kleine-wensen.nl